Σάκκαρη: «Δεν είναι εύκολο να είσαι αθλητής» (pic)

Σάκκαρη: «Δεν είναι εύκολο να είσαι αθλητής» (pic)
Η Μαρία Σάκκαρη σκιαγράφισε στο instagram το προφίλ του αθλητή ο οποίος «δεν το βάζει κάτω, τολμά να ονειρευτεί όσο λίγοι και έχει υπομονή».

Το προφίλ του αθλητή ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει σκιαγράφισε στο προφίλ της στο instagram η Μαρία Σάκκαρη, που κατέληξε λέγοντας: «Δεν είναι εύκολο να είσαι αθλητής».

Η ανάρτηση της Σάκκαρη:

«Εμπνέω σημαίνει να δώσω σε κάποιον την παρότρυνση ή την ικανότητα να κάνει κάτι ή να αισθανθεί κάτι. Ο αθλητής δεν το βάζει κάτω. Ο αθλητής τολμά να ονειρευτεί όσο λίγοι. Ο αθλητής έχει υπομονή. Θα περάσει καιρός μέχρι να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας, αλλά τελικά η επιτυχία θα έρθει! Ο αθλητής πάντα κερδίζει, είτε πρόκριση είτε την καρδιά σου. Ο αθλητής μπορεί να κάνειν την έννοια "εμπνέω", εικόνα! Δεν είναι εύκολο να είσαι αθλητής».

2

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED