Στο Sani Resort της Χαλκιδικής ο προπονητής του Ναδάλ

Στο Sani Resort της Χαλκιδικής ο προπονητής του Ναδάλ
Ο Κάρλος Μόγια, σπουδαίος πρώην τενίστας και νυν προπονητής του Ναδάλ, βρίσκεται στην Χαλκιδική και στην ακαδημία τένις του Ράφα.

Για μία εβδομάδα θα βρίσκεται στην Χαλκιδική και το Sani Resort ο προπονητής του Ράφαελ Ναδάλ, Κάρλος Μόγια.

Ο Μόγια, από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο προ 20ετίας, θα κάνει έναν περιορισμένο αριθμό προπονήσεων στην ακαδημία τένις Rafa Nadal Tennis Centre που βρίσκεται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Sani Resort στη Χαλκιδική.

Από το 2019, η εγκατάσταση του Ισπανού θρύλου του τένις βρίσκεται στην Χαλκιδική, με τον Μόγια, πρώην Νο1 του κόσμου και νικητή του Roland Garros το 1998, να βρίσκεται εκεί ως τις 17 Αυγούστου προκειμένου να μάθει τα μυστικά του τένις σε όσους ενδιαφέρονται.

Θα τελέσει χρέη head coach, καθοδηγόντας τους πιστοποιημένους, έμπειρους εκπαιδευτές που ακολουθούν στενά τη μέθοδο της Rafa Nadal Academy, ώστε να ξεκλειδώσουν το ταλέντο και να βελτιώσουν τις ικανότητες παικτών όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Η άφιξη του Μόγια στη Χαλκιδική και το Sani Resort είναι ενδεικτική της στενής συνεργασίας του συγκροτήματος με την ομάδα του Ναδάλ και τη Rafa Nadal Academy by Movistar.

Ο ίδιος ο Ναδάλ έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το Rafa Nadal Tennis Centre και τη δουλειά που γίνεται στο Sani Resort. Σημειώνεται ότι το 2019, χρέη head coach τέλεσε ο Τόνι Ναδάλ πρώην προπονητής του Ράφα και Διευθυντής της Rafa Nadal Academy.

Η ακαδημία τένις του Sani Resort διαθέτει 8 γήπεδα αντισφαίρισης με άργιλο, club house και εξωτερικό χώρο αναψυχής. Προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα με την υπογραφή του Ράφαελ Ναδάλ και του επιτελείου του, για παίχτες όλων των επιπέδων, ενήλικες και παιδιά. Το προσωπικό είναι πλήρως καταρτισμένο και πιστοποιημένο και ακολουθεί στενά τη μεθοδολογία σωματικής και τεχνικής προπόνησης του Ράφα, μεταλαμπαδεύοντας παράλληλα το πνεύμα ευγενούς άμιλλας και τα μυστικά πνευματικής προετοιμασίας του κορυφαίου τενίστα. Επιπλέον, στα γήπεδα του Sani Resort διοργανώνονται τουρνουά και αγώνες τένις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τένις

Τενις

 

Τελευταία Νέα