Rogers Cup: Στο ίδιο μισό Τσιτσιπάς και Ναδάλ

Rogers Cup: Στο ίδιο μισό Τσιτσιπάς και Ναδάλ
Δύσκολη κλήρωση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Rogers Cup που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 15 Αυγούστου στο Τορόντο.

Επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα στη δράση ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού συμμετέχει στο Rogers Cup που θα διεξαχθεί στο Τορόντο από τις 9 έως τις 15 Αυγούστου.

Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με τον Έλληνα τενίστα να είναι στην ίδια πλευρά με τον 5 φορές νικητή του τουρνουά τον Ράφα Ναδάλ.

Το μονοπάτι του Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα παίξει στον 1ο γύρο και στον 2ο θα συναντήσει τον Ούγκο Ουμπέρ από τον οποίο αποκλείστηκε στον 3ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων ή με τον Ιταλό Λορέντζο Σόνεγκο.

Στον 3ο γύρο θα παίξει με τον Ασλάν Καράτσεφ ή τον Κάρεν Κατσάνοφ και στον προημιτελικό με τον Αλιασίμ ή τον Κάσπερ Ρουντ.

Στον ημιτελικό μπορεί να παίξει με τον Ράφα Ναδάλ και στον τελικό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ που είναι στο Νο1 του ταμπλό αφού δεν συμμετέχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι αντίπαλοι για Ναδάλ και Μεντβέντεφ

Από την άλλη ο Ράφα Ναδάλ μπορεί να συναντήσει στον 2ο γύρο τον Λόιντ Χάρις που τον έβγαλε νοκ άουτ στο Citi Open ενώ στον 3ο γύρο ίσως δούμε "μάχη" με τον Νικ Κύργιο. Στον προημιτελικό ίσως συναντήσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στον 2ο γύρο θα παίξει με Έβανς ή Μπούμπλικ και στον 3ο γύρο με Σίνερ. Στα προημιτελικά με τον Χούρκατς και εν συνεχεία με τον Ρούμπλεφ.

Πιθανοί προημιτελικοί

Μεντβέντεφ-Χούρκατς
Ρούμπλεφ-Σαποβάλοφ
Ρουντ-Τσιτσιπάς
Ναδάλ-Σβάρτσμαν

 

Τελευταία Νέα