Μάρεϊ: «Δεν βιάζομαι να πω ποιος είναι ο καλύτερος»

Μάρεϊ: «Δεν βιάζομαι να πω ποιος είναι ο καλύτερος»
Ο πρώην Νο1 Άντι Μάρεϊ ρωτήθηκε για το ποιος από τους Big-3 θα είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και έδωσε διπλωματική απάντηση.

Ποιος άραγε θα είναι ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών; Σίγουρα κάποιος από τους Big-3. Ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ ή ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με βάση τη λογική ο Σέρβος θα έχει τους περισσότερους τίτλους από τους 3 στο φινάλε της καριέρας του αλλά αυτά που έχουν κάνει τόσα χρόνια οι Big-3 μόνο λογικά δεν είναι.

Ο Άντι Μάρεϊ ρωτήθηκε σχετικά και έδωσε "διπλωματική" απάντηση.

«Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα ακολουθήσει. Για μένα ωστόσο, το γεγονός είναι ότι ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει δύο τουλάχιστον τίτλους σε τουρνουά Masters 1000, αλλά και τουλάχιστον δύο τίτλους από κάθε Grand Slam. Αυτά που έχει κάνει είναι απίστευτα.

Ο Ναδάλ έχει κατακτήσει 13 τίτλους στο Roland Garros περισσότερους από τον καθένα σε ένα μόνο Grand Slam, κάτι το μοναδικό», είπε ο Σκοτσέζος τενίστας.

Όσο αφορά τον Ελβετό σημειώσε:«Ο Φέντερερ έχει κάνει τρομερά πράγματα εδώ και πολλές γενιές. Είναι ακόμα ικανός να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Είναι 39 ετών και τα αποτελέσματά του στο γρασίδι είναι απαράμιλλα. Ωστόσο, δεν βιάζομαι να πω ποιος είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή».

 

Τελευταία Νέα