Πέρασε στην οκτάδα του Porsche Race η Σάκκαρη

Κώστας Ευθυμιάδης
Πέρασε στην οκτάδα του Porsche Race η Σάκκαρη
Μέσα στην οκτάδα της βαθμολογίας του Race είναι η Μαρία Σάκκαρη μετά την πορεία της στο Roland Garros.

Μεγάλες αλλαγές έχει η κατάταξη για το Porche Race του 2021 στις γυναίκες, με την Μαρία Σάκκαρη να βρίσκεται πλέον στην οκτάδα!

Η πορεία της ως τα ημιτελικά της έδωσε πολλούς βαθμούς στο Race με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να είναι στην όγδοη θέση και εντός του τελικού. Εχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στην κατάταξη, καθώς τόσο η Σάκκαρη, όσο και οι δύο φιναλίστ του Roland Garros, οι Κρεϊτσίκοβα και Παλβιουτσένκοβα, έχουν φέρει τα πάνω κάτω και έχουν μπει κι αυτές στην οκτάδα.

Η Κρεϊτσίκοβα κέρδισε 10 θέσεις και βρίσκεται στο Νο2, ενώ η Παβλιουτσένκοβα κέρδισε 27 (!) θέσεις και είναι στο Νο7. Οσον αφορά την Σάκκαρη, με την σειρά της κέρδισε 8 θέσεις και είναι στο Νο8, έχοντας πετάξει εκτός Race προς το παρόν τις Μπρέιντι, Μέρτενς και Κουντερμέτοβα.

H κατάταξη στο Race

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED