Η Σερένα στηρίζει δημόσια την Οσάκα

 Η Σερένα στηρίζει δημόσια την Οσάκα
Η Σερένα Γουίλιαμς μίλησε για την "υπόθεση" της Ναόμι Οσάκα η οποία αποσύρθηκε από το Roland Garros για να μην διαταραχθεί η ψυχική της υγεία.

Την απόφαση της Ναόμι Οσάκα να αποσυρθεί από το Roland Garros αφού οι διοργανωτές δεν σεβάστηκαν την απόφαση της να μην συμμετάσχει στις συνεντεύξεις Τύπου στηρίζει η Σερένα Γουίλιαμς.

Η σπουδαία Αμερικανίδα με τα 23 Grand Slam δήλωσε ότι κατανοεί απόλυτα την κατάσταση και θέλει να πάρει μια αγκαλιά την Ιαπωνέζα η οποία πήρε αυτή την απόφαση για να προστατέψει την ψυχική της υγεία αφού έπασχε και από κατάθλιψη.

«Την καταλαβαίνω τη Ναόμι. Μακάρι να μπορούσα να της δώσω μια αγκαλιά γιατί ξέρω πώς είναι. Όπως είπα, έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση. Έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Εγώ είμαι σκληρή. Άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι.

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και διαχειρίζεται αλλιώς τις καταστάσεις. Πρέπει να απλά να την αφήσουμε να το διαχειριστεί όπως θέλει, όπως νομίζει ότι είναι καλύτερα, μόνο αυτό μπορώ να πω. Νομίζω ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί», είπε η Αμερικανίδα.


 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα