Η Οσάκα αποσύρθηκε από το Roland Garros και αποκάλυψε τη «μάχη» της με την κατάθλιψη

Η Οσάκα αποσύρθηκε από το Roland Garros και αποκάλυψε τη «μάχη» της με την κατάθλιψη
«Πάγωσε» ο κόσμος του τένις με την απόφαση της Ναόμι Οσάκα να αποχωρήσει από το Roland Garros. «Υποφέρω από μεγάλες περιόδους κατάθλιψης από το 2018»

«Έχουμε ενημερώσει τη Ναόμι Οσάκα, πως αν συνεχίσει να αγνοεί τις υποχρεώσεις της με τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του τουρνουά, θα εκθέσει τον εαυτό της σε περαιτέρω συνέπειες παραβίασης του Κώδικα Συμπεριφοράς» ήταν το χθεσινό καμπανάκι αποκλεισμού και λίγες ώρες μετά το πρόστιμο (15.000 δολάρια) η Οσάκα ανακοίνωσε την αποχώρησή της παγώνοντας τον κόσμο του τένις

«Νομίζω ότι το καλύτερο για το τουρνουά, τους υπόλοιπους αθλητές και την ευημερία μου είναι η αποχώρηση μου, ώστε όλοι να εστιάσουν και πάλι στο τένις» τονίζει η Γιαπωνέζα. Η Οσάκα που έχει 4 τίτλους Grand Slam και είναι στο Νο2 κόσμου μετά από τη νίκη της στην πρεμιέρα απέναντι στην Πατρίσια Τιγκ αποκάλυψε και τη μάχη με την κατάθλιψη που δίνει από το 2018.


«Η αλήθεια είναι ότι έχω υποφέρει από μεγάλες περιόδους κατάθλιψης. Από το US Open το 2018 έδινα σκληρή μάχη για να την αντιμετωπίσω. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι είμαι εσωστρεφής και όποιος με παρακολουθεί σε τουρνουά θα παρατηρήσει ότι συχνά φοράω ακουστικά, καθώς αυτό βοηθάει να μειώσω το κοινωνικό άγχος μου. Νιώθω νευρικότητα και αγχώνομαι να προσπαθώ πάντα να δίνω τις καλύτερες απαντήσεις που μπορώ.

Έτσι, εδώ στο Παρίσι, ένιωθα ήδη ευάλωτη και ανήσυχη, οπότε σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερο να να παραλείψω τις συνεντεύξεις Τύπου. Ζήτησα συγγνώμη και τόνισα πως θα ήταν καλύτερα να συνομιλήσω μαζί τους μετά το τουρνουά, καθώς τα Slams είναι έντονα» τονίζει μεταξύ άλλων.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα