Ο Γραμμένος θα κάνει συνάντηση με τον Σκίμπε

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γραμμένος θα κάνει συνάντηση με τον Σκίμπε
Ο Βαγγέλης Γραμμένος προτίθεται να κάνει μία κουβέντα με τον Σκίμπε μετά την ήττα με σκορ 2-1 από την Ουγγαρία στην 2η αγωνιστική του Nations League. Η ετοιμότητα του Ζέκα και η επιθυμία του Μήτρογλου...

Οι πληροφορίες θέλουν την ηγεσία της ΕΠΟ να έχει έναν προβληματισμό μετά την διαχείριση κυρίως του δεύτερου αγώνα με την Ουγγαρία από τον Σκίμπε.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται από την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη και δεν υπήρξε κάποια συνάντηση των δύο πλευρών. Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα γίνει στο προσεχές διάστημα μία κουβέντα Γραμμένου - Σκίμπε για την Εθνική και φυσικά πριν τα ματς του Οκτωβρίου. Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Ζέκα έλεγε και επέμενε ότι ήταν έτοιμος να παίξει στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία ενώ και ο Μήτρογλου διαβεβαίωσε το προπονητικό staff ότι μπορούσε αλλά και ήθελε να ξεκινήσει βασικός με τους Ούγγρους. Γενικά ορισμένες επιλογές του Γερμανού - όπως για παράδειγμα του Τζαβέλλα στον αγώνα στην Ουγγαρία δεν του βγήκαν - και στην ελληνική Ομοσπονδία θέλουν να γίνει μία συζήτηση πάνω στα θέματα και την εικόνα της Εθνικής.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα