Πλατανιώτη: «Συντονιστείτε θα είναι το τελευταίο»

Δημήτρης Ντζάνης
 Πλατανιώτη: «Συντονιστείτε θα είναι το τελευταίο»

bet365

Η αινιγματική ανάρτηση από την Ευαγγελία Πλατανιώτη πριν από την τελευταία της παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ολοκληρώνει την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης τι πρωί της Δευτέρας (15/8, 10:30) μετέχοντας με την Σοφία Μαλκογεώργου στον τελικό του τεχνικού προγράμματος στο ντουέτο και κατά πως φαίνεται αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία της παρουσία με την εθνική ομάδα.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια με ανάρτησή της στο instagram to βράδυ της Κυριακής φωτογραφίζει πιθανή αποχώρησή της, μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στην ιταλική πρωτεύουσα.
Η ανάρτηση έγινε λίγες ώρες μετά τον τελικό του ελεύθερου στο σόλο, όπου έμεινε εκτός βάθρου και αυτό μοιάζει να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η Πλατανιώτη των δύο χάλκινων μεταλλίων πριν από ενάμιση μήνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, είναι φανερά χολωμένη από την αξιολόγηση των προγραμμάτων της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στο τεχνικό του σόλο, που την οδήγησε μέσω ανάρτησης στο instagram, να χαρακτηρίσει ως «ντροπιαστικό το αποτέλεσμα για το άθλημα».

«Αύριο στις 10:30 πμ ώρα Ελλάδος ο τελικός του τεχνικού ντουέτου για την Ελλάδα!

Συντονιστείτε θα είναι το τελευταίο!» έγραψε η αθλήτρια εν όψει του τελικού στο τεχνικό πρόγραμμα στο ντουέτο.

Η Πλατανιώτη είχε αποφασίσει να αποχωρήσει πέρυσι μετά την περιπέτεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, όταν η προσπάθειά της έμεινε ημιτελής μετά τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, αλλά η νέα ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα την είχε μεταπείσει να συνεχίσει.

 

Τελευταία Νέα