Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στη Βουδαπέστη η εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στη Βουδαπέστη η εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης

bet365

Οι 12 αθλήτριες που συνθέτουν την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης ταξίδεψε για τη Βουδαπέστη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Με προσδοκίες για μια πολύ καλή εμφάνιση, αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) για τη Βουδαπέστη η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που θα μετάσχει στο 19ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Οι 12 αθλήτριες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Ευαγγελία Πλατανιώτη (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο, Ντουέτο Ελεύθερο, αναπλ. Κόμπο και Highlight), Σοφία Μαλκογεώργου (Ντουέτο Ελεύθερο, Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ελένη Φραγκάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ιφιγένεια Κρομμυδάκη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Καραπαναγιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Αγραφιώτη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Μαρία Αλζιγκούζη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Δανάη Καριώρη (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, Highligt), Αντριάνα Μισίκεβιτς (Ομαδικό Τεχνικό και ελεύθερο, Κόμπο, Highlight), Ζωή Καράγγελου (Ομαδικό Τεχνικό και Ελεύθερο, Κόμπο, αναπλ. Highlight), Λυδία Παπαναστασίου (Highlight, αναπλ. Κόμπο).

Μαζί τους, οι προπονήτριες Βαρβάρα Λιθαδιώτη και Χριστίνα Θαλασσινίδου, αλλά όχι και η Λευκορωσίδα ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα.

Αρχηγός αποστολής είναι η έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα, ενώ στη Βουδαπέστη μεταβαίνει, με την αποστολή και η διεθνής Κριτής Μαρία Μαρούγκα. Η καλλιτεχνική κολύμβηση θα φιλοξενηθεί, από 17 έως 25 Ιουνίου, στην πισίνα «Szechy» της Βουδαπέστης, στο νησί της Μαργαρίτας.

Η πιο έμπειρη από τις αθλήτριες, η Ευαγγελία Πλατανιώτη είπε: "Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και θα είμαστε αποφασισμένες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε σπουδαία πράγματα σε αυτό το Παγκόσμιο. Όλα τα κορίτσια, τα νεότερα και τα πιο έμπειρα, έχουμε φιλοδοξίες. Οι χορογραφίες σε όλα τα προγράμματα είναι ξεχωριστές και πιστεύω ότι θα αναδειχθεί το ταλέντο και η ελληνική ψυχή. Παρά τις δυσκολίες της προετοιμασίας, θεωρώ ότι θα φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή μας. Εγώ προσωπικά θα αγωνιστώ στο Σόλο και στο Νουέτο και θα τα δώσω όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα