Καλλιτεχνική κολύμβηση: Αυλαία με χρυσό για την Ελλάδα στο κόμπο

Newsroom
Καλλιτεχνική κολύμβηση: Αυλαία με χρυσό για την Ελλάδα στο κόμπο

bet365

Χρυσό μετάλλιο για την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο κόμπο στην αυλαία του FINA World Series Super Final στο ΟΑΚΑ.

Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο κόμπο έκλεισε για την εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης η παρουσία της στο FINA World Series Super Final στο ΟΑΚΑ. Η ελληνική ομάδα γνώρισε την αποθέωση, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο για τα ελληνικά χρώματα τη διοργάνωση.


Η εθνική ομάδα αποτελούμενη από τις: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου, Ευαγγελία Πλατανιώτη βαθμολογήθηκαν με 85,9333 β. μετά από τη θαυμάσια εκτέλεσή του προγράμματός τους. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το Ισραήλ με 85,1667 β. και το χάλκινο το Καζακστάν με 80.8000 β.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα