Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο η εθνική ομάδα στο μικτό highlight

Newsroom
Καλλιτεχνική κολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο η εθνική ομάδα στο μικτό highlight

bet365

Η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ακροβατικό στη διάρκεια του FINA World Series Super Final στο ΟΑΚΑ.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό του μικτού highlight (ακροβατικό) η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και γνώρισε την αποθέωση στον FINA World Series Super Final στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη - Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Λυδία Παπαναστασίου (αναπληρωματικές οι Ζωή Καράγγελου, Ευαγγελία Πλατανιώτη) βαθμολογήθηκαν με 85,000 β. και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Τις ξεπέρασαν μόνο οι ΗΠΑ (είχαν μικτή συμμετοχή με εννέα γυναίκες και έναν άνδρα) που πήραν το χρυσό με 86,8333. Το χάλκινο κατέκτησε το Ισραήλ με 84,5667 β.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ


Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και μέλος του μπιρό της FINA Κυριάκος Γιαννόπουλος, η FINA Bureau Liaison Τσέριλ Γκίμπσον, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της FINA Λίζα Σκοτ, η διευθύντρια των αγώνων και ειδική γραμματέας της ΚΟΕ Δέσποινα Καράμπελα και η Ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου.

Photo Credits: Δημήτρης Μαντζουράνης


 

Τελευταία Νέα