Πέμπτες οι Γιαλαμά και Φραγκάκη στο τεχνικό ντουέτο

Newsroom
Πέμπτες οι Γιαλαμά και Φραγκάκη στο τεχνικό ντουέτο

bet365

Οι Ελένη Φραγκάκη και Κρυσταλένια Γιαλαμά πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο τεχνικό πρόγραμμα στο ντουέτο στο διάρκεια του FINA World Series Super Final στο ΟΑΚΑ.

Με μια αρκετά καλή εμφάνιση και σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με την παρουσία τους στο Παρίσι, οι νεαρές εκπρόσωποι της Ελλάδας, Ελένη Φραγκάκη και Κρυσταλένια Γιαλαμά (αναπλ. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) κατέκτησαν την 5η θέση στον τελικό του τεχνικού στο ντουέτο με 82,7249β., κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του FINA World Series Super Final στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αυστρία με τις αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή (αναπλ. Βασιλική Αλεξανδρή), που πήραν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία 90,4430 β. Το ασημένιο κατέκτησαν οι Μπρέγκι Ντε Μπρόουερ / Μαρλό Στίμπενκ από το Βέλγιο με 84,8617 β. και το χάλκινο οι Αμερικανίδες Μεγκούμι Φιλντ / Ντανιέλα Ραμίρεζ με 84,3622 β.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αμέσως μετά στο μικτό ντουέτο, το χρυσό μετάλλιο πήραν η Έμμα Γκαρσία και ο Πο Ρίμπες από την Ισπανία με 83,3138 β., το ασημένιο η Κλαούντια Κολλέτι και ο Κένεθ Γκοντέτ από τις ΗΠΑ με 78,3346 β. και το χάλκινο η Ζακλίν Γιακίμοβα και ο Έντουαρντ Κιμ από το Καζακστάν με 78,2740 β.


 

Τελευταία Νέα