Παπάζογλου: Δεν συνεχίζει στην εθνική ομάδα

Παπάζογλου: Δεν συνεχίζει στην εθνική ομάδα

bet365

Η Εβελίνα Παπάζογλου αρνήθηκε να μπει σε διαδικασία επιλογής και η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης θα πορευτεί με νέο ντουέτο. Τι δηλώνει η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα

Ένα νέο άνεμο στην εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης επιχειρεί η κολυμβητική ομοσπονδία. Νέα επικεφαλής υπεύθυνη τεχνικός η Αναστασία Γκούτσεβα, στην επιστροφή της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την περίοδο 2005-2010.

Νέα πρόσωπα προερχόμενα κυρίως από την κατηγορία νεανίδων, πάνω στα οποία η ΚΟΕ θέλει να επενδύσει, αλλά και μια τρανταχτή απουσία. Η Εβελίνα Παπάζογλου, από τα βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας τα προηγούμενα χρόνια, αποφάσισε να μη βρίσκεται στην νέα αυτή αρχή.

Με την Ευαγγελία Πλατανιώτη συνέθεσαν ένα υπέροχο ντουέτο, με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου ξεχωρίζει η 5η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα στο ευρωπαϊκό της Γλασκώβης το 2018.

Η νέα τεχνική ηγεσία θέλησε να προχωρήσει σε αλλαγές και στο ντουέτο, ζητώντας από την Εβελίνα Παπάζογλου να μπει σε διαδικασία δοκιμών και με άλλες αθλήτριες, κάτι που δεν αποδέχθηκε η 27χρονη πρωταθλήτρια

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αναστασία Γκούτσεβα σε δηλώσεις της στο Gazzetta, στη χθεσινή Media Day στο ΟΑΚΑ, είπε: «Θέλουμε να αλλάξουμε τη σελίδα, να παρουσιάσουμε κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια. Ήθελα να κάνω μια αλλαγή πάνω στο ντουέτο, μίλησα με την Εβελίνα πάνω σε αυτό το θέμα, της τόνισα ότι πρέπει να δοκιμάσω και άλλα παιδιά.

Η Εβελίνα αποφάσισε πως θα πάει να σπουδάσει, δεν θα ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Έχει προσφέρει, έχει κρατήσει ψηλά την Ελλάδα, σέβομαι την κάθε απόφασή της, απλώς δεν συμφώνησε σε αυτή τη διαδικασία επιλογής.


Δεν είναι ότι θεωρούσε τη θέση της δεδομένη, απλά έπρεπε να μπει στη διαδικασία επιλογής, εγώ της εξήγησα ότι θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα. Με ευχαρίστησε, είπε ότι δεν θα συνεχίσει άλλο, την ευχαρίστησα, έχει πραγματικά προσφέρει, αλλά είναι η στιγμή να αλλάξουμε την εικόνα».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα