ΑΕΚ: «Η αποχώρηση του Ολυμπιακού ήταν η αιτία για τη μη αποστολή κοινού αιτήματος στην UEFA για Elite διαιτητές»

ΑΕΚ: «Η αποχώρηση του Ολυμπιακού ήταν η αιτία για τη μη αποστολή κοινού αιτήματος στην UEFA για Elite διαιτητές»

melisanidis

bet365

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τη διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την ευρωπαϊκή ομοσπονδία με αίτημα για Elite ή όσο το δυνατόν υψηλότερης κατηγορίας διαιτητές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα που δεν ήθελε να «βγει» κάτι από τη σημερινή (27/3) σύσκεψη των Τάκη Μπαλτάτου, Στιβ Μπένετ και των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης τοποθετήθηκε σχετικά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έφεραν ως παράδειγμα για να επιβεβαιώσουν τη σχετική τους διαπίστωση ότι παρότι στο τελικό στάδιο της συζήτησης οι ομάδες είχαν συμφωνήσει στην σύνταξη επιστολής που θα υπέγραφαν μαζί με την ΕΠΟ και θα την έστελνε η Ομοσπονδία στην UEFA, με αίτημα για Elite ή όσο το δυνατό υψηλότερης κατηγορίας διαιτητές, οι «ερυθρόλευκοι» ξαφνικά αποχώρησαν ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή συμμετείχαν στη διαδικασία σύνταξής της.

Μάλιστα, όπως σχολίαζαν στην Ενωση, οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει τη σχετική επιστολή να τη στείλει η Λίγκα, κάτι που απορρίφθηκε από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που ξεκαθάρισαν ότι για ζητήματα διαιτησίας μόνη θεσμικά αρμόδια είναι η ΕΠΟ.

Παράλληλα ο Δημήτρης Μελισσανίδης σχολίασε μεταξύ άλλων στη σύσκεψη πως «εδώ παίζαμε εμείς με πρόεδρο της ΚΕΔ τον Γκιρτζίκη και μας μιλάτε εσείς για σήμερα;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα