Τα μεγάλα σουτ του Βασίλη Σπανούλη (videos)

Τα μεγάλα σουτ του Βασίλη Σπανούλη (videos)
Ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε το τρίποντο που έκρινε το Game 3 της ημιτελικής σειράς με τον Πανιώνιο και το gazzetta.gr «θυμάται» τα μεγάλα σουτ του «Kill Bill»!

Ο Ολυμπιακός πήρε δύο εύκολες νίκες στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Πανιώνιο, ωστόσο στο Game 3 της ημιτελικής σειράς των playoffs τα βρήκε… σκούρα και τελικά χρειάστηκε την παράταση για να φτάσει στο 90-93 και το 3-0, προκειμένου να βρεθεί για ακόμα μία χρονιά στους τελικούς του Πρωταθλήματος. Εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, που έβαλε το καθοριστικό τρίποντο στο φινάλε της έξτρα διάρκειας και συνολικά μέτρησε 22 πόντους!

Αυτή -φυσικά- δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λαρισαίος γκαρντ ευστοχεί σε μεγάλο σουτ, το οποίο κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης. Το gazzetta.gr «θυμάται» τα… απίστευτα τρίποντα του ηγέτη της ομάδας του Πειραιά, με την αρχή να γίνεται σε παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας!

Συγκεκριμένα ήταν με αντίπαλο την Κροατία, όταν ο Βασίλης Σπανούλης έριξε κάτω με μία εντυπωσιακή ντρίμπλα τον αντίπαλό του και έβαλε ένα πολύ μακρινό σουτ. Στα highlights του «Kill Bill» βρίσκονται ακόμα τα καθοριστικά τρίποντα κόντρα στον Άρη και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στην πρόσφατη αναμέτρηση των «αιωνίων» για το Top 16 της Ευρωλίγκας

Δείτε στο Gallery που ακολουθεί:

1) με αντίπαλο την Κροατία
2) με αντίπαλο τον Άρη
3) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό
4) με αντίπαλο τον Πανιώνιο
5) με αντίπαλο τη Λαμποράλ Κούτσα

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα