ΠΑΟΚ: Στη νέα εποχή «γεννάει» σκόρερ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στη νέα εποχή «γεννάει» σκόρερ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ με 34 τέρματα υπέρ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, εμφανίζοντας μια απίστευτη πολυφωνία στο σκοράρισμα από την στιγμή που έφυγε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Επρεπε να φτάσουμε τέλη Γενάρη για να δούμε κάποιον άλλον παίκτη, πλην του Πρίγιοβιτς, να ξεμακραίνει στη λίστα των σκόρερ του ΠΑΟΚ, που μέχρι τώρα είχε τον Σέρβου φορ στα εννιά γκολ και όλους τους υπόλοιπους πολύ πιο πίσω στα δύο γκολ.

Ο Τσούμπα Άκπομ, για τον οποίο τα είπαμε και τα γράψαμε στο Gazzettta-Weekend αυτού του Σαββατοκύριακου (!) έφτασε τα τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα και μπορεί, πλέον, να κοιμάται ήσυχος τα βράδια, αφού δεν του ακυρώνουν τα γκολ, αν και το πιο εντυπωσιακό στοιχείο των «ασπρόμαυρων» προκύπτει από την πολυφωνία που εμφανίζουν στο σκοράρισμα τους στη μετά-Πρίγιοβιτς εποχή απαντώντας γρήγορα και άμεσα στο ερώτημα: τώρα, ποιος θα βάζει γκολ;

Οι «ασπρόμαυροι» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξαν αντανακλαστικά, βρήκαν λύσεις, εμφάνισαν έναν απίστευτο πλουραλισμό στην επίθεση τους. Στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος εντός του 2019 και από την στιγμή που δεν υπάρχει, πλέον, ο «killer» στο ρόστερ, ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 10 γκολ (Αστέρας Τρίπολης 0-3, Πανιώνιος 3-0, ΟΦΗ 4-0), όσα είχε σημειώσει στα έξι προηγούμενα ματς πρωταθλήματος, με τον Πρίγιοβιτς παρόντα στην ομάδα και με σκορ που ποτέ δεν έφτασαν τα τρία γκολ (Ατρόμητος 1-1, Παναιτωλικός 2-1, Ξάνθη 2-0, Λαμία 0-1, Λάρισα 2-1, Λεβαδειακός 1-2).

Ελλείψει του κλασικού σέντερ φορ, με τον Άκπομ να καταθέτει στο χορτάρι διαφορετικά χαρακτηριστικά, ταχύτητα, έκρηξη, συνεργασίες, ο ΠΑΟΚ βρίσκει γκολ με εντυπωσιακό τρόπο απ’ όλες τις γραμμές του.

Στην πίτα των 10 «ασπρόμαυρων» γκολ έχουν συμμετοχή επτά παίκτες:

Άκπομ (2 γκολ), Βιεϊρίνια (2 γκολ), Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Μάτος, Ζαμπά (1 γκολ(,.

Στη νέα εποχή αν προστευούν και τα δύο παιχνίδια κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ο «Δικέφαλος» έχει φτάσει τα 16 γκολ, με δέκα διαφορετικούς σκόρερ προσθέτοντας στη λίστα και τους Καρέλη, Λημνιό, Μίσιτς, με το μ.ο. των γκολ να ανέρχεται στο εντυπωσιακό 3,2 ανά αγώνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα