Ψηφίσατε: Ο Πίπεν είναι TOP 50 παίκτης! (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Ο Πίπεν είναι TOP 50 παίκτης! (poll)

bet365

Το gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να κατατάξουν τον Σκότι Πίπεν ανάμεσα στους κορυφαίους του ΝΒΑ και το 45% του κόσμου έδειξε πως είναι παίκτης TOP 50.

Mε αφορμή τη δήλωση του Ντένις Ρόντμαν πως ο κόσμος πρέπει να θυμάται τον Σκότι Πίπεν σαν έναν εκ των 2-3 κορυφαίων παικτών της ιστορίας, το gazzetta.gr έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κατατάξουν ανάμεσα στους κορυφαίους της ιστορίας στη λίγκα το.33 των Μπουλς.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, αφού συμμετείχαν 14.632 άτομα.

Το 45% των αναγνωστών θεωρεί πως ο Σκότι ανήκει στο TOP 50 όλων των εποχών, το 19% του κόσμου τον έβαλε στο TOP 10, ενώ το 14% τον τοποθέτησε στο TOP 20.

Το ΕSPN τον τοποθέτησε στο Νο.21 στη σχετική λίστα που δημοσίευσε.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED