Σεμέδο στο Gazzetta.gr: «Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, άμεσα εξελίξεις» (vids)

Σεμέδο στο Gazzetta.gr: «Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, άμεσα εξελίξεις» (vids)

Σεμέδο στο Gazzetta.gr: «Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός, άμεσα εξελίξεις» (vids)

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στο gazzetta.gr για την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό. Αμεσα οι εξελίξεις, σφήνα από ισπανική ομάδα.

Θέμα ημερών είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο! Για τον Ολυμπιακό ή για άλλον σύλλογο της Primera. Ο Πορτογάλος στόπερ έχει δεχθεί πρόταση από ισπανική ομάδα, υπάρχει ενδιαφέρον από τη χώρα του, ωστόσο οι Πειραιώτες είναι αυτοί που τον έχουν πείσει για το πλάνο τους. Αλλωστε, η παρουσία του Μαρτίνς αποτελεί σύμμαχο στη μάχη για την απόκτηση του 25χρονου που ανήκει στη Βιγιαρεάλ. Ο Σεμέδο μίλησε στο gazzetta.gr και επιβεβαίωσε την επιθυμία του να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, τονίζοντας πως σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα της μεταγραφής του «Με ενδιαφέρει αρκετά ο Ολυμπιακός και μπορώ να πω πως είναι μια εξαιρετική προοπτική για μένα. Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, μπορεί να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για την καριέρα μου, όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε οριστικά για το μέλλον μου», κατέληξε.

Η επιβεβαίωση του Σεμέδο και η συνέχεια

Ουσιαστικά ο Ρούμπεν Σεμέδο επιβεβαίωσε έτσι το ρεπορτάζ του gazzetta.gr ότι είναι σύμφωνος στο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και πως τον καλύπτει η πρόταση που του έγινε. Στον Σεμέδο έχει γίνει μία εξαιρετική πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και το deal που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός με τη Βιγιαρεάλ είναι για έναν χρόνο δανεισμού με οψιόν αγοράς του παίκτη. Οι ενδείξεις πάντως παραμένουν άκρως θετικές και με σημαντικές πιθανότητες για τους Πειραιώτες να κλείσουν και τυπικά έναν παίκτη που θέλει πολύ ο Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα