Τεντόγλου: Η χειρονομία του πριν τον τελικό κέρδισε τις εντυπώσεις του δημιουργού του αγαπημένου του «One Piece»

Newsroom
tentoglou_one_piece

bet365

Ο δημιουργός ενός εκ των αγαπημένων anime του Μίλτου Τεντόγλου, αφιέρωσε ανάρτησή του στον Παγκόσμιο πρωταθλητή, με αφορμή την κίνησή του πριν τον τελικό της Βουδαπέστης.

Το... βλέμμα του Εϊτσίρο Όντα, του Ιάπωνα δημιουργού του «One Piece» τράβηξε ο, Παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος πλέον όλων των πιθανών τίτλων στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου με τη χειρονομία του κατά τη διάρκεια της παρουσίασής πριν το τελικό στο Παγκόσμιο Στίβου της Βουδαπέστης.

Όπως συνηθίζει, ο Έλληνας αθλητής χρησιμοποίησε μια κίνηση βγαλμένη από το ξεχωριστό για εκείνον anime, μιμούμενος τον κεντρικό ήρωα της σειράς, Λούφι. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνει κάτι παρόμοιο, κι έτσι ο Όντα με δημοσίευσή του στο Instagram «τίμησε» τον Τεντόγλου.

«Ο Έλληνας αθλητής Μιλτιάδης Τεντόγλου κάνει το Gear 5 Pose ακριβώς πριν κερδίσει το Χρυσό στον Τελικό του Άλματος εις μήκος ανδρών! Ο ίδιος τύπος που έκανε το Gear 2 Pose πριν από μερικά χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020», έγραψε ο Ιάπωνας κάτων από την ανάρτησή του.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα