Στεφανίδη: «Είμαι ευχαριστημένη γιατί έκανα φετινό ρεκόρ» (vid)

Newsroom
Στεφανίδη: «Είμαι ευχαριστημένη γιατί έκανα φετινό ρεκόρ» (vid)

bet365

Ικανοποιημένη από την προσπάθειά της η Κατερίνα Στεφανίδη μετά το τέλος του τελικού στο επί κοντώ.

Εκανε μεγάλη προσπάθεια να μπει στα μετάλλια, αλλά τελικά η Κατερίνα Στεφανίδη κατετάγη 5η στον τελικό του επί κοντώ.

Η σπουδαία πρωταθλήτρια έκανε φετινό ρεκόρ και πήγε να το ξεπεράσει κατά… 20 εκατοστά, όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα λόγω αέρα, με τις Αμερικανίδες να κάνουν το 1-2 όπως αναμενόταν πριν τον αγώνα.

«Πήγα περισσότερο απ’ ότι περίμενα. Είχε πολύ αέρα και περίμενα τι θα συμβεί. Οι συνθήκες ευνοούν τις Αμερικανίδες. Και την Αυστραλή την υπολόγιζα. Είμαι ευχαριστημένη γιατί έκανα φετινό ρεκόρ. Ημουν σε καλή κατάσταση, ακόμη και για πανελλήνιο ρεκόρ. Ομως στο ζέσταμα ήμουν βαριά και τα πόδια μου δεν πήγαιναν. Παρ’ όλα αυτά έκανα φετινό ρεκόρ και είμαι ευχαριστημένη» είπε αρχικά η Στεφανίδη στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Αφησα τα 4,80μ. γιατί δεν είχε νόημα. Αν περνούσα τα 4,85μ. θα έκανα φετινό ρεκόρ 20 εκατοστά! Κουράστηκα όμως. Χαίρομαι γιατί είχα τους δικούς μου ανθρώπους σήμερα στο στάδιο, ακόμη και παιδιά από το Στάνφορντ όπου σπούδαζα. Και ο Μιτς (Κρίερ) είναι περήφανος γιατί σε μία μέτρια σεζόν ως τώρα, πήραμε την 5η θέση με ρεκόρ, αν και θέλαμε κάτι παραπάνω. Ήρθαμε σε ένα παγκόσμιο σχετικά νωρίς στη σεζόν. Αν είχα βγάλει ένα 4,80μ. Νωρίτερα στη χρονιά θα ήταν διαφορετικά. Στο Μόναχο και το Ευρωπαϊκό θα δούμε καλύτερα πράγματα. Πρώτα θα κατέβω στο Diamond League του Μονακό και μετά απευθείας Ευρωπαϊκό» πρόσθεσε η Στεφανίδη.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα