Τεντόγλου: «Με επίδοση στα 8.50μ. θα είναι ευχαριστημένος»

Newsroom
Τεντόγλου: «Με επίδοση στα 8.50μ. θα είναι ευχαριστημένος»

bet365

O Μίλτος Τεντόγλου έχει την ευκαιρία να γίνει πρωταθλητής κόσμου και στον ανοιχτό στίβο τα ξημερώματα της Κυριακής στο Όρεγκον, με τον ολυμπιονίκη του μήκους να δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση.

Έτοιμος για το χρυσό μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή του, αυτό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Όρεγκον δηλώνει ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο ολυμπιονίκης του μήκους μιλώντας στο OPEN, τόνισε πως θα ήταν ιδανικό να το συνδυάσει με πανελλήνιο ρεκόρ, στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή (17/7, 04:20, ώρα Ελλάδας).

«Νομίζω για το χρυσό είμαι, νομίζω πως το έχω. Είμαι σε καλή κατάσταση, δεν βλέπω κάποιον άλλο αντίπαλο μέχρι στιγμής. Στόχο έχω να κερδίσω το παγκόσμιο πρωτάθλημα, είναι το μόνο μετάλλιο που μου λείπει, είναι και πολύ ωραίο το μετάλλιο, έχει ωραίο σχήμα» δήλωσε ο Τεντόγλου.


Μιλώντας για την επίδοση που θα ήθελε, είπε: «Με μια επίδοση στα 8.50 θα ήμουν ευχαριστημένος. Τόσο πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και με τον προπονητή μου και λίγο παραπάνω αν βγει κάποιο τέλειο άλμα, κάποιο τέλειο πάτημα και να έχει και καλό αέρα, ωραίες συνθήκες γίνεται να κάνω και παραπάνω. Γίνεται να κάνω και πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά αυτό είναι το τέλειο άλμα, δεν ξέρω αν θα κάτσει»

Παράλληλα ο Τεντόγλου σε ερώτηση για το στοίχημα, είπε: «Δεν έχω δει τις αποδόσεις, δεν μπορώ να τις δω εδώ από την Αμερική. Αν είναι καλή η απόδοση, παίξτε με! Αν έχει επίδοση, παίξτε επίδοση 8.40+ για τόσο είμαι σίγουρος, και στον κλειστό πλήρωσα όποιος με έπαιξε για 8.35 καλά έκανε (σ.σ. γέλια)».

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα