Τεντόγλου: Εκλεισε ραντεβού στον τελικό του μήκους! (vid)

Τεντόγλου: Εκλεισε ραντεβού στον τελικό του μήκους! (vid)

bet365

Ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε στον τελικό του μήκους με άλμα στα 8,03μ. και τα ξημερώματα της Κυριακής θα διεκδικήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Η δουλειά... έγινε από τον Μίλτο Τεντόγλου!

Ο ολυμπιονίκης του μήκους προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου με ένα άλμα στα 8,03μ. και αύριο (ξημερώματα Κυριακής στις 04:20 ώρα Ελλάδος) θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, για να φτάσει έτσι στο περίφημο quintuple, την κατάκτηση και των 5 μεγάλων τίτλων.

Ο Γρεβενιώτης άλτης ξεκίνησε με πρώτο έγκυρο άλμα στα 8,03μ., ενώ το δεύτερο ήταν άκυρο. Ενιωθε ωστόσο μία ασφάλεια καθώς δεν υπήρχαν αθλητές να βγάλουν μεγάλο άλμα, με αποτέλεσμα η πρόκριση να πάει σε πιο χαμηλά επίπεδα.

Με αυτή την ασφάλεια πήγε στο τελευταίο του άλμα το οποίο ήταν κι αυτό άκυρο. Η δουλειά του έγινε ωστόσο καθώς ο προκριματικός πήγε σε χαμηλά επίπεδα και στις 04:20 τα ξημερώματα της Κυριακής, θα διεκδικήσει ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Ο προκριματικός είχε και «βόμβες» καθώς εκτός έμειναν οι Λάσα, Σαμάαι, οριακά πέρασε ως 12ος ο Μασό, ενώ ο κάτοχος του τίτλου, ο Τζαμαϊκανός Γκέιλ, δεν κατέβηκε καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Οι 12 του τελικού

Χασιόκα (Ιαπωνία) 8,18μ.

Μόντλερ (Σουηδία) 8,10μ.

Εχάμερ (Ελβετία) 8,09μ.

Κασέρες (Ισπανία) 8,03μ.

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ 8,03μ.

Ντέντι (ΗΠΑ) 8,02μ.

Σρισανκάρ (Ινδία) 8,00μ.

Φρέιν (Αυστραλία) 7,99μ.

Πίνοκ (Τζαμάικα) 7,98μ.

Βανγκ (Κίνα) 7,98μ.

ΜακΚάρτερ (ΗΠΑ) 7,94μ.

Μασό (Κούβα) 7,93μ.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα