Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ο Τεντόγλου σε ρόλο πιανίστα

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ο Τεντόγλου σε ρόλο πιανίστα

bet365

Τα γενέθλια του τεχνικού Γιώργο Μποτσκαριώβ ήταν η αφορμή για τον Μίλτο Τεντόγλου να κάτσει μπροστά στο πιάνο και να του ευχηθεί παίζοντας μερικές νότες και γνωρίζοντας την αποθέωση από τα μέλη της εθνικής ομάδας, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Όρεγκον.

Λίγες ώρες από την έναρξης του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Όρεγκον, ο Μίλτος Τεντόγλου έκλεψε την παράσταση στην καθιερωμένη συγκέντρωση αθλητών και προπονητών.

Στις Πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις του Όρεγκον, όπου διαμένει η εθνική ομάδα, τα μέλη της αποστολής δεν έλαβαν μονάχα τις απαραίτητες πληροφορίες για τεχνικά ζητήματα, αλλά ευχήθηκαν στον προπονητή των ρίψεων Γιώργο Μποτσκαριώβ για τα γενέθλιά του και απόλαυσαν τον Μίλτο Τεντόγλου να παίζει πιάνο. Ο ολυμπιονίκης του μήκους έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν το ταλέντο του στη μουσική, αναρτώντας βίντεο όπου παίζει μπουζούκι ή πιάνο.

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης κάθισε στο πιάνο μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή και έπαιξε λίγες νότες από το «Έμεινα εδώ», αλλά και το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», λαμβάνοντας τα εύσημα των συναθλητών του.

τεντογλου

Ο Τεχνικός Διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου ανέλαβε να ενημερώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες της αποστολής για όλα τα θέματα όπου αφορούν την έναρξη των αγώνων και φυσικά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους στην 18η στάση στην ιστορία του θεσμού. Τις ευχές της διοίκησης στην ομάδα μετέφερε η επικεφαλής της αποστολής, Βούλα Παχατουρίδου.

Το κλίμα της ελληνικής αποστολής είναι εξαιρετικό, αφού παλαιότεροι και νεότεροι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα με κοινούς στόχους και με απώτερο σκοπό να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό στη διοργάνωση.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα