Με το σύμβολο του πένθους η εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης

Newsroom
Με το σύμβολο του πένθους η εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης

bet365

Με το σύμβολο του πένθους θα αγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας στίβου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Συγκλονισμένα από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, προκειμένου να την ενημερώσει πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται.

Στο μεταξύ η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, σύσσωμο το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ και ολόκληρη η οικογένεια του ελληνικού στίβου συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Επίσης εύχονται κουράγιο και γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών, δύναμη και κουράγιο για την αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων που έχουν περιέλθει οι οικογένειές τους.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα