Ντρισμπιώτη: Πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό ομάδων βάδην η Ελληνίδα

antigoni ntrismpioti race walking team championship

bet365

Ακόμη μία διάκριση πρόσθεσε στο βιογραφικό της η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων βάδην στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας και κατάφερε να κερδίσει και αυτόν τον τίτλο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εξαιρετικό αγώνα, βγήκε μπροστά από περίπου τα μισά της διαδρομής και κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη θέση τα τελευταία, καθοριστικά χιλιόμετρα. Έτσι, με επίδοση 1:29.17 τερμάτισε πρώτη στο νήμα και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πρωτάθλημα ομάδων βάδην.

Την Ντρισμπιώτη ακολούθησε η χρυσή Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος, και μεγάλη αντίπαλός της από την Ιταλία, Αντονέλλα Παλμιζάνο η οποία τερμάτισε σε 1:29.19. Την πρώτη τριάδα έκλεισε η Ποτρογαλίδα Άνα Καμπετσίνα με 1:29.35.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε στη 17η θέση με 1:34.30 και φετινό ρεκόρ ενώ η Όλγα Φιάσκα τερμάτισε στην 28η θέση με 1:38.55.

@Photo credits: Podebrady 2023 LOC / European Athletics

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα