Ντρισμπιώτη: Όγδοη θέση σε 10αρι στη Μαδρίτη

Ντρισμπιώτη: Όγδοη θέση σε 10αρι στη Μαδρίτη

bet365

Όγδοη στο 10αρι της Μαδρίτης η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που έκανε το τελευταίο της τεστ πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στο βάδην,

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε σήμερα τον τελευταίο της αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων βάδην στο Πόντεμπράντι.

Η έμπειρη αθλήτρια κατέλαβε την όγδοη θέση στα 10χλμ. στο μίτινγκ της Μαδρίτης με 44.37 σε έναν αγώνα με αρκετή δυσκολία, καθώς μεγάλο μέρος της διαδρομής του ήταν ανηφορικό.

Η αθλήτρια εκμεταλλεύτηκε τη διοργάνωση για μια δυνατή προπόνηση ενόψει του πρώτου μεγάλου της στόχου στη σεζόν, όπου θα πάρει θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην.

«Μάθαμε από χθες το βράδυ τη διαδρομή και καταλάβαμε πως δεν θα ήταν εύκολο να βγουν μεγάλες επιδόσεις. Δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία μου«, είπε η πρωταθλήτρια Ευρώπης, που στη διάρκεια της σεζόν έχει κάνει ήδη δύο πανελλήνια ρεκόρ.

Πολύ καλή παρουσία έκανε η Χριστίνα Παπαδοπούλου που δείχνει να ανακάμπτει από τον τραυματισμό. Η αθλήτρια τερμάτισε 14η σε 45.24 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια είχε ρεκόρ 48.24 από το πέρασμα της στα 20χλμ. στο Ιβάνο Φράνκβιστ.

 

Τελευταία Νέα