Ντισμπιώτη: Αγωνιστικό τεστ στην Μαδρίτη, πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων

Ντισμπιώτη: Αγωνιστικό τεστ στην Μαδρίτη, πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων

bet365

Μία στάση στη Μαδρίτη λίγο πριν τον πρώτο αγώνα στόχο της χρονιάς για την Ελληνίδα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ετοιμάζεται για ταξίδι και ένα τελευταίο αγωνιστικό τεστ εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων βάδην που θα διεξαχθεί στο Ποντεμπράντι της Τσεχίας στις 31/5.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει στον αγώνα Madrid Marcha, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 31/5 σε μία από τις κεντρικές οδούς της ισπανικής πρωτεύουσας, τη Gran Vía.

«Είμαι αρκετά κουρασμένη από την προπόνηση που έχει προηγηθεί, ωστόσο ο αγώνας θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό και θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω έναν καλό χρόνο. Πιστεύω πως αν δεν έχει πολύ ζέστη θα γίνει μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα κούρσα. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αυτός είναι ένα προπονητικό πέρασμα εν όψει του Ευρωπαϊκού ομάδων στο Ποντεμπράντι», δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και συνέχισε: «Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία να διορθώσω λάθη και αδυναμίες εν όψει των Ολυμπιακών του 2024. Και αυτό θα το πετύχω μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες νομίζω είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος φέτος να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορώ».

 

Τελευταία Νέα