Χρήστος Μελέτογλου: «Κέρδος για τον στίβο η νέα γενιά των αθλητών»

Newsroom
Χρήστος Μελέτογλου: «Κέρδος για τον στίβο η νέα γενιά των αθλητών»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου στάθηκε στα αισιόδοξα μηνύματα που άφησε η νέα γενιά των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου ανήκει στην ιστορία, με την εθνική ομάδα να κατακτά την 4η θέση στον πίνακα των μεταλλίων και παράλληλα να έχει έχει πολύ καλές εμφανίσεις από αθλητές και αθλήτριες, που είτε προκρίθηκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους είτε ξεπέρασαν ή πλησίασαν τις επιδόσεις τους.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποίηση για την ομάδα αθλητών και αθλητριών, που έδωσε τον καλύτερο της εαυτό εντός σταδίου και παρουσίασε το ήθος της έξω από αυτό.

«Αυτό που κερδίσαμε, πέρα από το βαρύ πυροβολικό, είναι η νέα γενιά αθλητών και αθλητριών. Νέα παιδιά που στο Μόναχο έδειξαν πως μπορούν να κυνηγήσουν τη διάκριση και μια καλή παρουσία σε ένα γεγονός όπως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστου Μελέτογλου και συνεχίζει «θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και όλες που συμμετείχαν στους αγώνες. Όλοι τους προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό και έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο εντός και εκτός σταδίου. Το κλίμα στην ομάδα ήταν εξαιρετικό και αυτό θεωρώ πως βοήθησε και στο αγωνιστικό σκέλος»

Αναφερόμενος τη στρατηγική της ομοσπονδίες σε μια ιδιαίτερα γεμάτη σεζόν στον ανοιχτό στίβο, ο Μελέτογλου τόνισε: «Ήταν πολύ απαιτητική χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Τρεις μεγάλες διοργανώσεις σε ανοιχτό και κλειστό στίβο. Πολλές διοργανώσεις όλων των επιπέδων με αποκορύφωμα φυσικά το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό.

Από την αρχή προσπαθήσαμε να κάνουμε σωστή διαχείριση σε σχέση με τους αγώνες, αλλά και τις προετοιμασίες, που ήταν εξίσου σημαντικές. Ιδιαίτερα σε σχέση με το Όρεγκον φροντίσαμε να κινηθούμε πολύ νωρίς και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για την ομάδα μας.

Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να είχαν υλοποιηθεί αν δεν είχαμε την υποστήριξη της διοίκησης. Εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε και τις πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών των μικρότερων κατηγοριών. Ιδιαίτερα στην κατηγορία Κ20 υπήρχαν και οι δυσκολίες με ένα απαιτητικό ταξίδι, παρόλα αυτά τα μέλη της αποστολής τα πήγαν πολύ καλά».

Photo Credit: Άγγελος Ζυμάρας

 

Τελευταία Νέα