Δήμαρχος Νέας Προποντίδας στο Gazzetta: «Το υφυπουργείο θα χρηματοδοτήσει την αντικατάσταση του προπονητηρίου της Τζένγκο»

Newsroom
Δήμαρχος Νέας Προποντίδας στο Gazzetta: «Το υφυπουργείο θα χρηματοδοτήσει την αντικατάσταση του προπονητηρίου της Τζένγκο»

bet365

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, απαντά στο Gazzetta για το πότε και πώς θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να αποκτήσει η Ελίνα Τζένγκο και οι συναθλητές της, πιο ασφαλείς εγκαταστάσεις για προπόνηση.

Το χρυσό μετάλλιο της Ελίνας Τζένγκο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, φαίνεται πως θα αλλάξει (επιτέλους) και τις συνθήκες που γυμνάζεται.

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Gazzetta, τόνισε πως οι διαδικασίες για τρία αθλητικά έργα που αφορούν όχι μόνο την Τζένγκο, αλλά όλο το γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαριώβ και των άλλων αθλητών της περιοχής, θα τρέξουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία χθες με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με την αντικατάσταση των κουλουάρ στον χώρο που προπονούνται αυτή τη στιγμή οι αθλητές (θέμα που ανέδειξε χθες ξανά το Gazzetta) και ανέφερε ότι ο υφυπουργός δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει το έργο, ύψους 250.000 ευρώ.

«Υπάρχουν τρία αθλητικά έργα που πρέπει να γίνουν για όλα αυτά τα παιδιά. Το ένα είναι το γήπεδο ρίψεων στην Ηράκλεια που χρηματοδοτείται από το υφυπουργείο Αθλητισμού. Μέσα στον επόμενο μήνα θα πέσουν οι υπογραφές και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 3 με 4 μηνών.

Το δεύτερο είναι η αντικατάσταση των κουλουάρ και κάποιες διορθώσεις που πρέπει να γίνουν στον ίδιο χώρο σε ένα γηπεδάκι στη Νέα Καλλικράτεια. Ηρθαμε σε επαφή τηλεφωνικά χθες με τον κ. Αυγενάκη και δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει το έργο ύψους 250.000 ευρώ. Εμείς εντός της εβδομάδας θα στείλουμε την μελέτη στο υφυπουργείο και μόλις γίνει η χρηματοδότηση θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες» ανέφερε αρχικά ο Δήμαρχος και πρόσθεσε:

«Εχουμε κι ένα τρίτο έργο που αφορά έναν δικό μας κλειστό χώρο, στον οποίο με την συνδρομή της Bwin, θα τοποθετηθούν όργανα για τους αθλητές. Και σε αυτή τη περίπτωση μένει να πέσουν οι υπογραφές για να προχωρήσουν οι διαδικασίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα