Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Ντρισμπιώτη και Πετρούνιας

Newsroom
Επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Ντρισμπιώτη και Πετρούνιας

bet365

Η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο «άρχοντας των κρίκων» επέστρεψαν μαζί στην Αθήνα από το Μόναχο και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου και ενόργανης γυμναστικής.

Γέμισε «χρυσάφι» η αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», με την επιστροφή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και του Λευτέρη Πετρούνια από το Μόναχο και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στίβου και ενόργανης γυμναστικής, αντίστοιχα.

Η Ντρισμπιώτη φορώντας τα δύο χρυσά μετάλλια από τα 35 χλμ. και 20 χλμ. βάδην και ο Πετρούνιας το 6ο χρυσό μετάλλιό του στους κρίκους, ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στην επιστροφή της εθνικής ομάδας βάδην και της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας.



«Είμαι χαρούμενη που είμαι Ελληνίδα, θα χαρώ τη στιγμή μου, αυτή τη στιγμή και απλά θα θυμηθώ τη διαδρομή μου στο παρελθόν» δήλωσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

O Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε με τη σειρά του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά όπου προσπαθούσα να διαχειριστώ διάφορες καταστάσεις αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά στη ζωή μου. Έχω γίνει, θεωρώ, λίγο πιο σοφός και πιο δυνατός μέσα από δύσκολες καταστάσεις, οπότε έχοντας και τις κόρες μου εκεί να παίρνω δύναμη, απέδωσα πολύ καλά.

Κάθε φορά που κερδίζω ένα μετάλλιο αισθάνομαι το ίδιο όμορφα, δεν έχω νιώσει κορεσμό, έχω την ίδια δίψα για να συνεχίσω, το μυστικό είναι να τελειώνει η διοργάνωση και να παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος, να συνεχίζεις με την ίδια δύναμη και την ίδια θέληση .

petrounias

Μπορώ να πω ωστόσο ότι ήταν ιδιαίτερα όμορφο αυτό το μετάλλιο γιατί ήταν μαζί μου στο στάδιο τα δυο μου παιδιά. Και μόνο που βρίσκονταν οι κόρες μου στην κερκίδα για εμένα, ήταν κάτι που μου έδωσε πολύ δύναμη.

Είμαι πλέον πολύ γεμάτος και αυτό με κάνει να αγωνίζομαι με λιγότερο άγχος και λιγότερη πίεση. Οι κόρες μου είναι το χρυσό μου μετάλλιο στις οποίες αφιερώνω και αυτή μου τη διάκριση οπότε όλα τα υπόλοιπα μετάλλια είναι απλώς διακοσμητικά στην τροπαιοθήκη μου»

Τα δύο «χρυσά» παιδιά του ελληνικού αθλητισμού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους δικούς τους ανθρώπους και τον απλό κόσμο που βρισκόταν στο «Ελ. Βενιζέλος».

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Εκεί ήταν και οι πρόεδροι των αντίστοιχων ομοσπονδίας, η Σοφία Σακοράφα από πλευράς ΣΕΓΑΣ και ο Θανάσης Σταθόπουλος, από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

ΣΑΚΟΡΑΦΑ


Μάλιστα η Σοφία Σακοράφα δεν έχασε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τον σπεσιαλίστα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια και να φωτογραφηθεί μαζί και με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα