Πυγμαχία: Εξασφάλισαν τρία μετάλλια οι νεαρές πυγμάχοι στο Ευρωπαϊκό νεανίδων

πυγμαχια νεανιδες

bet365

Πολύ καλές εμφανίσεις από την Εθνική ομάδα.

Στο Γερεβάν της Αρμενίας βρίσκεται η Εθνική ομάδα πυγμαχίας νέων ανδρών και γυναικών και λαμβάνει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Η ομάδα απαρτίζεται από τα μελλοντικά ταλέντα του αθλήματος ενώ ήδη έχουν εξασφαλιστεί τρία μετάλλια, από τρεις ανερχόμενες πρωταθλήτριες της πυγμαχίας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18, Άννα Μαρία Τριφύλλη (48κ), εξασφάλισε το πρώτο μετάλλιο της ομάδας, επικρατώντας επί της Ιταλίδας Γκρασιέλα Σινίνα. Λίγο αργότερα, η Παναγιώτα Κούζιλου (57κ) κέρδισε την Μαρία Τερέζα Σανίνο, από την Ιταλία, και πανηγύρισε ακόμη μια πρόκριση για τα ελληνικά χρώματα. Τα μετάλλια... τρίτωσε η Δανάη Ζενουνλλάρι (60κ) η οποία με νίκη επί της Μολδαβής Άντα Βάσαρσιουκ πέρασε στον ημιτελικό και εξασφάλισε το τρίτο μετάλλιο της ομάδας. Την Κυριακή 30/4 αναμένονται οι αναμετρήσεις τους στους ημιτελικούς.

Παράλληλα, στους άλλους δύο αγώνες που έγιναν χθες, Παρασκευή 28/4, η Βασιλική Γκόκα (50κ) στάθηκε επάξια απέναντι στην Μαρτίνα Κοκσκόντα από την Πολωνία αλλά δυστυχώς ηττήθηκε στα σημεία ενώ ο Γιώργος Πλέας (75κ) έδωσε έναν καλό αγώνα απέναντι στον Μοχάμεντ Αλί Τζεμάλ όμως οι κριτές ανέδειξαν νικητή τον Γάλλο.

Ο Θωμάς Μποδιτσόπουλος αντιμετώπισε τον Γεωργιανό κάτοχο του τίτλου Γκιόρ Αϊβαζιάν και έμεινε εκτός συνέχειας, μετά από ήττα.

@Photo credits: Hellenic boxing federation
 

Τελευταία Νέα