Κόντε: «Λυπάμαι για όσα συμβαίνουν στην Τσέλσι»

Newsroom
Κόντε: «Λυπάμαι για όσα συμβαίνουν στην Τσέλσι»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε κλήθηκε να μιλήσει για όλα όσα συμβαίνουν στην Τσέλσι, μετά τις κυρώσεις που επέβαλε στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς η βρετανική κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε τη συγκατάθεση της στην αμερικανική τράπεζα «Raine» για να συνεχίσει τις διαδικασίες για την πώληση των «Μπλε» από το σημείο που σταμάτησαν μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Φυσικά, ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε ο οποίος οδήγησε την Τσέλσι στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 και στο κύπελλο Αγγλίας την επόμενη σεζόν, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο των Λονδρέζων.

«Δεν είναι εύκολο, και ειλικρινά, είναι κρίμα, είναι κρίμα επίσης επειδή ήμουν ο προπονητής αυτού του συλλόγου και απόλαυσα δύο σεζόν. Κέρδισα δύο τίτλους… σε αυτόν τον σύλλογο και είναι κρίμα να ακούω την κατάσταση. Δεν είναι απλό για τους παίκτες, δεν είναι απλό για τον (προπονητή) Τόμας Τούχελ, τους οπαδούς, το περιβάλλον της Τσέλσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόντε στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα