LEN Champions League: Ήττα και συνεχίζει στο Euro Cup η Γλυφάδα

Δημήτρης Μύτικας
Γλυφάδα, Πόλο, Champions League

bet365

H ομάδα της Γλυφάδας ηττήθηκε από την Έγκερ με 13-12 στο δεύτερο ματς για τα προκριματικά του LEN Champions League γυναικών και πλέον θα συνεχίσει στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Euro Cup.

Στον κρίσιμο αγώνα για τη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο του Champions League γυναικών, η Γλυφάδα ηττήθηκε από την Έγκερ με σκορ 13-12 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, αν και ξεκίνησε ιδανικά το ματς, η τέταρτη περίοδος την πρόδωσε. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτριες του Αργύρη Θεοδωρόπουλου βρέθηκαν να προηγούνται με τρία τέρματα στο ημίχρονο (7-4). Το προβάδισμα αυτό διευρύνθηκε έως το τέλος της τρίτης περιόδου (10-6) και στην τέταρτη ήρθε το «μπλακ άουτ».

Οι οικοδέσποινες του ομίλου είδαν την Έγκερ να ροκανίζει τη διαφορά και να εν τέλει να πετυχαίνουν την απόλυτη ανατροπή. Με ένα γκολ της Πάρκες, η ομάδα από τη Ουγγαρία διαμόρφωσε το 13-12 έντεκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης.

 

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 3-2, 2-7

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Κυριακοπούλου, Νίνου 1, Μουστακαρία 1, Λούδη, Γρηγοροπούλου 1, Καλαϊτζή, Χέλμη, Τέρνερ 3, Οτσόα 1, Τζωρτζακάκη 2, Μουστάκα, Σαλταμανίκα 3, Τσιάρα, Δασκαλάκη.

Δείτε την εκπομπή Galacticos στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LEN CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα