Ελλάδα- Κροατία 24-4: Με άνεση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού η εθνική πόλο γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
Ελλάδα- Κροατία 24-4: Με άνεση στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού η εθνική πόλο γυναικών

bet365

Η εθνική πόλο γυναικών νίκησε την Κροατία με διαφορά 20 γκολ (24-4) και πλέον έχει μπροστά της αρχικά τον προημιτελικό με το Ισραήλ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών νικώντας την Κροατία με το άνετο 24-4, ολοκλήρωσε με μια ακόμα επιτυχία τις υποχρεώσεις της στον Α' 'Ομιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Σπλιτ.

Πλέον τώρα στρέφει την προσοχή της στον προημιτελικό της Δευτέρας (5/9) με το Ισραήλ. Απέναντι στο συγκρότημα που προπονεί ο Δημήτρης Μαυρωτάς η Ελλάδα είναι το μεγάλο φαβορί για να πάει δύο ημέρες μετά στα ημιτελικά και τη συνάντηση με την Ιταλία.

Ο αγώνας με την Κροατία ήταν μία ακόμα ευκαιρία δοκιμών για την Αλεξία Καμμένου, απέναντι στο ανίσχυρο συγκρότημα της Κροατίας.

Ο αγώνας άφησε και μια σκιά στην πλευρά της εθνικής ομάδας, με τον τραυματισμό της αρχηγού Μαργαρίτας Πλευρίτου, η οποία τραυματίστηκε στον αγκώνα και μέσα στις επόμενες ώρες θα εκτιμηθεί η κατάσταση του προβλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 9-2, 5-2, 5-0, 5-0


Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου (7/11 αποκρούσεις, 63.6%), Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 4, Νίνου 3, Πάτρα 1, Σιούτη 2, Τριχά 1, Σάντα 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σωτηρέλη.

Κροατία (Κούνατς): Ράτκοβιτς, Μίλκοβιτς, Ντέσνιτσα, Γιέλενα Μπούτιτς, Μαγκνταλένα Μπούτιτς, Σκέλιτς 1, Μπρνέτιτς 2, Ετέροβιτς, Ρόζιτς, Ιβάνα Μπούτιτς, Μπάρισιτς, Ντόμινα Μπούτιτς, Μάριτς.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου
Ολλανδία-Γαλλία 17:00 (1)
Ελλάδα-Ισραήλ 18:30 (2)
Ουγγαρία-Ισπανία 20:00 (3)
Κροατία-Ιταλία 21:30 (4)

Ημιτελικοί
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου
Νικητής 1-Νικητής 3 20:00 (7)
Νικητής 2-Νικητής 4 21:30

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα