Νικόλ Ελευθεριάδου: Σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος, με τη σκέψη της στον Σάσα Βεζένκοφ

Η Νικόλ Ελευθεριάδου κατέκτησε ένα ακόμα τίτλο πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό

bet365

Πώς έζησε η παίκτρια η Νικόλ Ελευθεριάδου την προσπάθεια του αγαπημένου της Σάσα Βεζένκοφ στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Μονακό στο μακρινό Κάουνας.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου πανηγύρισε το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης γυναικών με τον Ολυμπιακό, με το μυαλό της τις τελευταίες ώρες να βρίσκεται στο μακρινό Κάουνας στον αγαπημένο της Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (21/5) με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί το ευρωπαϊκό στέμμα στον μεγάλο τελικό της Eurolegue και η 25χρονη διεθνή περιφερειακός είναι φυσιολογικό να ζει με τη δική της αγωνία την προσπάθεια του Σάσα Βεζένκοφ στην πόλη της Λιθουανίας.

«Μέχρι τώρα όλα πήγαν κατ' ευχήν και πραγματικά ελπίζω να πάνε και αύριο όλα καλά. Χθες το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού του Ολυμπιακού με τη Μονακό δεν μπόρεσα να το δω γιατί είχαμε προπόνηση, όμως το 2ο ημίχρονο το παρακολούθησα εδώ στο κολυμβητήριο, ήταν η στιγμή που άλλαζε το παιχνίδι, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ καλύτερα», είπε η Νικόλ Ελευθεριάδου, που στην ερώτηση αν θα ταξιδέψει στο Κάουνας για να δει από κοντά τον μεγάλο τελικό, αρκέστηκε να χαμογελάσει.


 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα