Άλιμος: Έκλεισε τις μεταγραφές με τη Λυκοθανάση

Newsroom
Άλιμος: Έκλεισε τις μεταγραφές με τη Λυκοθανάση

bet365

Η 22χρονη Ιωάννα Λυκοθανάση αποτελεί την τελευταία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Αλίμου.

Σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Άλιμος ανακοινώνοντας την Ιωάννα Λυκοθανάση κι ενώ απομένουν λιγότερο από τρεις εβδομάδες για την πρώτη παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η αθλήτρια προέρχεται από την σπουδαία πατραϊκή σχολή υδατοσφαίρισης και έρχεται για να να ολοκληρώσει το ρόστερ του Αλίμου για την σεζόν 2022-2023, κατέχοντας τη νεανικότητα, αλλά και την εμπειρία που θέλει να παρουσιάσει το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου.

Η 22χρονη αθλήτρια αγωνίζεται τόσο στην περιφέρεια, όσο και στην άμυνα φουνταριστού, ενώ με την ομάδα της ΝΕΠ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος δύο φορές στις ηλικιακές κατηγορίες – 2017, Νεανίδων και 2019, Νέων Γυναικών.
Επιπλέον, έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο το 2018 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων γυναικών, έχοντας επίσης συμμετάσχει και στο διεθνές τουρνουά Pythia Cup με την Εθνική ομάδα (2018).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Ιωάννα Λυκοθανάση, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα εκπροσωπήσω τον Άλιμο, είναι μια ομάδα καινούργια στην Α1 κατηγορία με στόχους και πολύ θέληση. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν να είμαι μέλος της ομάδας.

Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον προπονητή και τις συμπαίκτριές μου καθώς και σε όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας και είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα