Άλιμος: Σημαντική προσθήκη με την Μπέλα Μάρκοτς

Newsroom
Άλιμος: Σημαντική προσθήκη με την Μπέλα Μάρκοτς

bet365

H νεοφώτιστη ομάδα του Αλίμου προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης στην περιφέρεια, με την απόκτηση της Ρωσίδας, Μπέλα Μάρκοτς,

Σημαντική προσθήκη για τη νεοφώτιστη ομάδα του Αλίμου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών, που ανακοίνωσε τη διεθνή Ρωσίδα, Μπέλα Μάρκοτς. Η 25χρονη περιφερειακός αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση αθλήτριας, με πολύ μεγάλη εμπειρία, όντας διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ρωσίας από το 2014, ενώ έχει στεφθεί και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με τις Νέες Γυναίκες το 2017 στον Βόλο, κόντρα στην Ελλάδα.


Σε επίπεδο συλλόγων και επιτυχιών η Μπέλα Μάρκοτς έχει αγωνιστεί στη Στουρμ και στη συνέχεια στην Κίνεφ Κίρισι για έξι χρόνια, ενώ πέρυσι έπαιξε με το σκουφάκι της Ματαρό στην Ισπανία, κατακτώντας το ισπανικό Σούπερ Καπ και το Κόπα ντε λα Ρέινα, στους τελικούς απέναντι στην πανίσχυρη Σαμπαντέλ.

Ακόμα, η ταλαντούχα αθλήτρια έχει κατακτήσει δις την κούπα της LEN Euroleague, το 2017 και 2019, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2018) - όλα αυτά με την ομάδα της Κίνεφ -, ενώ σε εγχώριο επίπεδο στην πατρίδα της, έχει πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα και τρία κύπελλα!

Φορτωμένη με... 43 γκολ στην ισπανική Λίγκα πέρσι, η Μπέλα Μάρκοτς έρχεται να προσδώσει ποιότητα και ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα στην ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου, όντας μια ικανότατη παίκτρια που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή για την νεοφώτιστη ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ, με την Μάρκοτς να αποτελεί την δεύτερη ξένη παίκτρια, μετά την απόκτηση της Αυστραλής, Λένα Μιχαΐλοβιτς.


Αμέσως μετά τη συμφωνία της με τον ΑΛΙΜΟ, η Μπέλα Μάρκοτς, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παίξω σε μια ελληνική ομάδα, ο Άλιμος έχει μοναδικούς στόχους για το πρότζεκτ του στην μεγάλη κατηγορία και απέδειξε πως είναι ένας σοβαρός σύλλογος με ιδιαίτερα υψηλές φιλοδοξίες. Αυτός ήταν και ο βασικός παράγοντας για τον οποίο επέλεξα αυτήν την ομάδα για να συνεχίσω την επαγγελματική μου καριέρα».

 

Τελευταία Νέα