Έλενα Ξενάκη στο Gazzetta: «Το καλύτερο παιχνίδι μας το τελευταίο διάστημα»

Έλενα Ξενάκη στο Gazzetta: «Το καλύτερο παιχνίδι μας το τελευταίο διάστημα»

bet365

Η Έλενα Ξενάκη και ο Ολυμπιακός μετρούν, πλέον, αντίστροφα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών

Ο Ολυμπιακός με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε τη Γλυφάδα εκτός έδρας με 18-8 και την Πέμπτη (26/5, 18:30) με νέα νίκη στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά θα γιορτάσει για το 9ο συνεχόμενο και 13ο συνολικά πρωτάθλημά του στην υδατοσφαίρισης γυναικών.


Η Έλενα Ξενάκη στην πρώτη της παρουσία στον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της Euroleague, του Κυπέλλου Ελλάδας και τώρα ετοιμάζεται για τον 3ο τίτλο του πρωταθλήματος, καθώς το έχει κατακτήσει δύο φορές με τη Βουλιαγμένη (2012, 2013).

Η παρουσία της σημαντική, στους δύο τελικούς με τη Γλυφάδα μετρά πέντε γκολ, με την 25χρονη αριστερόχειρα φουνταριστή να δηλώνει στο Gazzetta μετά το 2-0 στο «Αντώνης Δημητρόπουλος: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, μπήκαμε όπως θα έπρεπε να μπούμε στον αγώνα, δεν δώσαμε στον αντίπαλο κανένα δικαίωμα να πιστέψει, παίξαμε πολύ καλά στο λιγότερο, μας βγήκαν τα μπλοκ, η Ιωάννα (σ.σ. Σταματοπούλου) ήταν πολύ καλή, μας μένει ένα ακόμα παιχνίδι να τελειώσει το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμες να το τελειώσουμε.

Σίγουρα η οδηγία που παίρνουμε είναι να δείξουμε την πραγματική μας αξία, γιατί είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης και επειδή τον τελευταίο καιρό τα παιχνίδια μας δεν ήταν αυτά που θα έπρεπε με βάση τις δυνατότητές μας, τώρα δεν δώσαμε δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Νομίζω ναι, ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας το τελευταίο διάστημα».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα