Γλυφάδα - Ολυμπιακός 8-18: Ένα βήμα πριν από τη στέψη

Γλυφάδα - Ολυμπιακός 8-18: Ένα βήμα πριν από τη στέψη

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην έδρα του ΑΝΟ Γλυφάδας. επικράτησε με 18-8 και απέχει μια νίκη από τον τίτλο του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών και το δεύτερο σερί τρεμπλ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε διάθεση για παιχνίδια, ήρθε στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» και παρουσιάζοντας κυριαρχικό πρόσωπο από την αρχή μέχρι το τέλος νίκησε τη γηπεδούχο Γλυφάδα με 18-8 για τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού έκαναν το 2-0 στις νίκες και την Πέμπτη (26/5, 18:30) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, είναι έτοιμες να σηκώσουν και την κούπα φθάνοντας στο δεύτερο διαδοχικό τρεμπλ, καθώς ήδη έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες Ευρώπης, ενώ ακολούθησε και η κατάκτηση του Κυπέλλου στη Λάρισα, με αντίπαλο τη Γλυφάδα.

Ο Ολυμπιακός πάει για το 9ο σερί και 13ο συνολικά πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός με υποδειγματική λειτουργία στην παίκτρια λιγότερη στο πρώτο οκτάλεπτο, έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις για την άνετη επικράτηση. Σε αυτό το διάστημα έβγαλαν άμυνα πέντε φορές σο αριθμητικό πλεονέκτημα της Γλυφάδας και στην άλλη πλευρά της πισίνας έβρισκε τέσσερα γκολ, από τις Ξενάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου και δύο από την Καναδή, Κίρα Κρίστμας.

Το νεανικό συγκρότημα της Γλυφάδας δέχθηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, με τον Ολυμπιακό να φθάνει στο 6-0 στο 8ο λεπτό και να μη σταματά. Εχοντας πολλές επιθετικές λύσεις η διαφορά προοδευτικά ανέβαινε, έφθασε στο 10-3 στο ημίχρονο, και να πηγαίνει σε διψήφιες διαφορές.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 3-6, 2-4, 3-4

ΑΝΟΓ (Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Π. Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρ. Νίνου 2, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού, Γαλιατάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ 1 , Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 2, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 5, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Τριχά, Τορνάρου.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα