Ολυμπιακός - Γλυφάδα 13-7: Δύο νίκες μακριά από το τρεμπλ

Ολυμπιακός - Γλυφάδα 13-7: Δύο νίκες μακριά από το τρεμπλ

bet365

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 1-0 επί της Γλυφάδας στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών και απέχει δύο βήματα από το δεύτερο διαδοχικό τρεμπλ.

Ο Ολυμπιακός έκανε με άνεση το πρώτο από τα τρία βήματα για να διατηρήσει τον τίτλο του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν την αξιόμαχη Γλυφάδα με 13-7 στο Εθνικό κολυμβητήριο, με τις ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το βράδυ της Τρίτης (24/5, 21:00) στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος»

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού είναι το μεγάλο φαβορί στη σειρά και το έδειξε από τον πρώτο αγώνα. Η Γλυφάδα ήρθε στον Πειραιά και πάλεψε, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό, είδε ένα από τα βασικά της στελέχη, την Ολλανδή, ΄Ιλσε Κούλχαας να φεύγει με τρεις ποινές πριν βγει το πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0, η Γλυφάδα ισοφάρισε 2-2 και μέχρι το 10ο λεπτό ήταν κοντά στο σκορ (4-3). Εκεί ένα σερί 3-0 για τον Ολυμπιακό έκανε το 7-4 και έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση.

Η διαφορά έφθασε στα έξι γκολ (10-4), η Γλυφάδα μείωσε σε 10-6, όμως οι πρωταθλήτριες Ευρώπης δεν είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν τη διαφορά στα επίπεδα των πέντε και έξι γκολ μέχρι το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 6-2, 3-2, 2-1.

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 3, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Ξενάκη 2, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τριχά 1, Τορνάρου

ΑΝΟΓ (Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Π. Νίνου 3, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Ειρ. Νίνου 1, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού 1, Γαλιατάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα