Ολυμπιακός: Τέσσερα ματς σε μία εβδομάδα οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Newsroom
Ολυμπιακός: Τέσσερα ματς σε μία εβδομάδα οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

bet365

«Φορτωμένο» πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

«Γεμάτο» είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού που έχει να δώσει τέσσερα ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας. Μάλιστα, τα τρία ματς θα γίνουν σε διάστημα τριών ημερών!

Η αρχή γίνεται αύριο (11/4) με το εξ αναβολής ματς για το πρωτάθλημα στην έδρα της Γλυφάδας στις 19:00 (παράλληλα θα γίνει και το εξ αναβολής ντέρμπι του Εθνικού με την Βουλιαγμένη).

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα ταξιδέψουν στη Λάρισα όπου την Παρασκευή (15/4) θα παίξουν με την τοπική ομάδα ένα ακόμη εξ αναβολής ματς για την Α1 Γυναικών και την επόμενη ημέρα στο ίδιο κολυμβητήριο, θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Το τέταρτο ματς θα είναι αυτό του τελικού, εφ’ όσον φυσικά πάρουν την πρόκριση από τα ημιτελικά, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, παρά την δυναμική της δεύτερης ομάδας του Πειραιά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα