Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-14: Εντυπωσιακό πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη

Δημήτρης Ντζάνης
 Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-14: Εντυπωσιακό πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο βελτίωσης στον Πανιώνιο, περνώντας από τη Νέα Σμύρνη 14-3, στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς στην τεχνική του ηγεσία.


H oμάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού μπήκε και επίσημα στην εποχή του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και η πρώτη εικόνα για τους πρωταθλητές ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακή, με την εκτός έδρας νίκη επί του φιλόδοξου Πανιώνιου με 14-3 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο Σέρβος τεχνικός θα πρέπει να έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από όσα είδε και κυρίως τη διάθεση των παικτών του στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε ουσιαστικά τον αγώνα με το εντυπωσιακό πρώτο οκτάλεπτο. Σε δύο λεπτά αγώνα το σκορ ήταν 3-0 και το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε στο 6-1 για τους φιλοξενούμενους, με τους Φουντούλη και Κολόμβο να έχουν από δύο γκολ σε αυτό το διάστημα.

Ο Παπάκος πέτυχε το 2ο γκολ για τον Πανιώνιο και μετά με τρία γκολ του Φιλίποβιτς ο Ολυμπιακός πήγε το σκορ στο 9-2.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση, με το σκορ να φθάνει στο 14-2, πριν ο νεοφερμένος στον Πανιώνιο, Αλέξανδρος Γούνας διαμορφώσει το τελικό σκορ με εκτέλεση πέναλτι.

«Είμαι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημά μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήταν ένα καλό ματς, συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στον Πανιώνιο, έπαιξε σκληρά, πολύ καλός αντίπαλος. Εμείς είχαμε καλύτερο ρυθμό στο ματς, φάνηκε στο τέλος η ποιότητα που έχουμε. Η νοοτροπία της ομάδας είναι η ίδια με τη δική μου, να κερδίζουμε πάντα. Ξέρω πού ήρθα και θέλω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει πάντα» δήλωσε ο Μιλάνοβιτς στο τέλος, στην ΕΡΤ.

Οι φίλοι του Πανιώνιου, γέμισαν το κολυμβητήριο, με τους «Πάνθηρες» να δίνουν το δικό τους χρώμα και στο τέλος να χειροκροτούν τους παίκτες, ανανεώνοντας το ραντεβού τους στον όμιλο της β' φάσης του Champions League, που φιλοξενεί ο Πανιώνιος την ερχόμενη εβδομάδα.

panionios water polo

Tα οκτάλεπτα: 1-6, 1-1, 0-3, 1-4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπαγιούμη, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Λοράντος, Παπάκος 1, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Κανελλόπουλος, Κατραούρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Δήμου Τ., Λιαντζίρης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δρβίσης 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Φλίποβιτς 3, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Γραμματικός 2.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα