Πανιώνιος: Η κλήρωση στο Champions League στο πόλο

Newsroom
Πανιώνιος: Η κλήρωση στο Champions League στο πόλο

bet365

Βατή κλήρωση είχε ο Πανιώνιος στην α΄ προκριματική φάση του Champions League στην υδατοσφαίριση ανδρών, η ομάδα της Νέας Σμύρνης σε πέντε ομάδες θα διεκδικήσει την πρόκριση στη γαλλική πόλη Τιρκουάν.

Η τύχη χαμογέλασε στον Πανιώνιο στην κλήρωση της Α' προκριματικής φάσης του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, που έγινε την Κυριακή (21/8) στη Ρώμη.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, 3η στο περσινό πρωτάθλημα της Α1, κληρώθηκε στον Δ΄ όμιλο, που θα γίνει στη γαλλική πόλη Τιρκουάν και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, τη Βιτόρια Γκιμαράες από την Πορτογαλία, την Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και την Κάστρουπ από τη Δανία. Kάτι που σημαίνει πως ο Πανιώνιος δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στη β' προκριματική φάση, όπου θα μπει στη «μάχη» και η Βουλιαγμένη.

Μετά τις αλλαγές στα ευρωπαϊκά Κύπελλα από τη LEN, ο τρίτος και ο τέταρτος κάθε ομίλου συνεχίζουν στο Euro Cup, ενώ ο τελευταίος στα δύο γκρουπ των πέντε ομάδων υποβιβάζεται στο νεοσύστατο Challenger Cup.

Οι τέσσερις όμιλοι

Α' Όμιλος (Χετ Ραφάιν/Ολλανδία): Βάσας (Ουγγαρία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Χετ Ραφάιν (Ολλανδία), Ινβίκτουμ Σαράγεβο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Β΄ Όμιλος (Οραντέα/Ρουμανία): Σαβόνα (Ιταλία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Οραντέα (Ρουμανία), ΑΣΑ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Γ΄ Όμιλος (Χέρτσεγκ Νόβι/Μαυροβούνιο): Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ζάιμπας (Λιθουανία), Ενκα (Τουρκία)

Δ΄ Όμιλος (Τιρκουάν/Γαλλία): Πανιώνιος, Τιρκουάν (Γαλλία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), Μπάνια Λούκα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Κάστρουπ (Δανία)

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα