Πανιώνιος: Πήρε τον Γκιουβέτση από την Βουλιαγμένη

Newsroom
Πανιώνιος: Πήρε τον Γκιουβέτση από την Βουλιαγμένη

bet365

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση του Πανιωνίου στο πόλο καθώς έκανε δικό του τον Κώστα Γκιουβέτση.

Μία εξαιρετική μεταγραφή έκανε η ομάδα πόλο του Πανιωνίου. Ο σύλλογος ανακοίνωσε τον Κώστα Γκιουβέτση ο οποίος αφήνει την… παραλιακή και πάει πλατεία!

Ο 23χρονος περιφερειακός που άρχισε την καριέρα του από την Χίο, τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνίστηκε για την Βουλιαγμένη και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρυσι. Παράλληλα, έχει και τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης με την Νέων, αλλά και ένα χάλκινο με την ανδρών από το World League πέρυσι.

Εκτός από τον Γκιουβέτση, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του τον 25χρονο περιφερειακό και αρχηγό της ομάδας Γιώργο Καλαϊτζή και τον 23χρονο τερματοφύλακα Κώστα Λιμαράκη.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Ο Πανιώνιος ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γκιουβέτση. Πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφή ενός από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες που σίγουρα θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσπάθεια της ομάδας μας για μεγαλύτερες επιτυχίες σε Εθνικό επίπεδο αλλά και στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης γεννήθηκε στις 19/11/1999. Ξεκίνησε στον Ναυτικό Όμιλο Χίου και συνέχισε την καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Εκτός από τις διακρίσεις του σε Εθνικό επίπεδο, ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης έχει γράψει πολλές χρυσές σελίδες με τις Εθνικές μας ομάδες: Ασημένιος Ολυμπιονίκης με την Εθνική Ανδρών στο Τόκυο το 2021, χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Ανδρών στο World League to 2021, χρυσό μετάλλιο με τη Εθνική Νέων στα Παγκόσμια πρωταθλήματα το 2017 και το 2019 και χρυσό μετάλλιο με τη Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2018.

Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας που κατάφεραν και έφεραν έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου!!

Κωνσταντίνε καλώς ήρθες στην ομάδα μας!! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!!!».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα