Αργύρης Θεοδωρόπουλος: Στο τιμόνι του Παλαιού Φαλήρου

Newsroom
Αργύρης Θεοδωρόπουλος: Στο τιμόνι του Παλαιού Φαλήρου

bet365

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος άρχισε την υδατοσφαίριση από τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην ομάδα των ανδρών.

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Παλαιού Φαλήρου. Ο 41χρονος, που άρχισε και ολοκλήρωσε την πορεία του ως παίκτης στο Παλαιό Φάληρο, αντικαθιστά τον Δημήτρη Κραβαρίτη.

Ο Θεοδωρόπουλος διετέλεσε συνεργάτης του Τεό Λοράντου για δύο χρόνια και του Δημήτρη Κραβαρίτη στο ανδρικό τμήμα του ΑΟΠΦ, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠΦ

«Ο Αθλητικός Όμιλος Π. Φαλήρου ανακοινώνει ότι το ιστορικό του τμήμα υδατοσφαίρισης θα συνεχίσει με προοπτική και όραμα και την επόμενη αθλητική χρονιά, την ισχυρή παρουσία του, στην κατηγορία των ανδρών της Α1 εθνικής κατηγορίας, με επικεφαλής της ανδρικής του ομάδας τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο, ένα δικό του παιδί.

Ο Α.Ο.Π.Φ με έμφαση, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια στην καλλιέργεια του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, ειδικά στις υποδομές του, βασίζεται στο έμψυχο και καταξιωμένο προπονητικό του δυναμικό και παρά τις οικονομικές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, απόρροια της γενικής αβεβαιότητας της κοινωνίας μας κυρίως λόγω του covid-19, έχει καταφέρει να μην έχει οικονομικές εκκρεμότητες ενώ με συλλογική προσπάθεια και οργάνωση έχουν ήδη εξασφαλιστεί οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για την επόμενη σεζόν με σκοπό την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Με απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και στις επιλογές του Αργύρη Θεοδωρόπουλου, που αποτελεί την φυσική εξέλιξη της παρουσίας του στην ομάδα μας, ο Α.Ο.Π.Φ θα συνεχίσει δυναμικά και τη νέα χρονιά, έχοντας ως στόχο την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας μας και την επιστροφή της στις θέσεις που τις αξίζουν.

Ο Αργύρης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την υδατοσφαίριση σε ηλικία 11 ετών από τον Α.Ο.Π.Φ, όπου και παρέμεινε έως το 2004 και η προσωπική του πρόοδος συνδυάστηκε με την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια μετεγράφηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε 7 πρωταθλήματα και 7 κύπελλα Ελλάδος. Αγωνίστηκε επίσης στο Ναυτικό Όμιλο Χίου και στον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στον Α.Ο.Π.Φ όπου και ολοκλήρωσε την αθλητική του καριέρα το 2018.


Μετά από πορεία στις εθνικές ηλικιακές κατηγορίες από το 1994, στην εθνική ομάδα ανδρών κλήθηκε για πρώτη φορά το 2001 και φόρεσε το σκουφάκι της εθνικής ομάδας ανδρών 245 φορές. Οι σημαντικότερες στιγμές της αθλητικής του πορείας ήταν η συμμετοχή σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012), η 4η ολυμπιακή θέση στην Αθήνα, το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005 και το χρυσό μετάλλιο στην Κωνσταντινούπολη το 2001 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών.

Στην έως τώρα προπονητική του πορεία διετέλεσε συνεργάτης του Τεό Λοράντου για δύο χρόνια και του Δημήτρη Κραβαρίτη επίσης για δύο χρόνια στο ανδρικό τμήμα του ΑΟΠΦ, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε στα τμήματα υποδομών του συλλόγου».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα