Ολυμπιακός: Βασικός υποψήφιος ο Δημήτρης Κραβαρίτης

Ολυμπιακός: Βασικός υποψήφιος ο Δημήτρης Κραβαρίτης

bet365

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης είναι ο βασικός υποψήφιος για να είναι ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Η απόφαση ο Τάσος Σχίζας να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Κραβαρίτη στη θέση του βοηθού προπονητή στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, φέρνει προπονητικό σενάριο στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να αντικαταστήσει τον Θοδωρή Βλάχο στην τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην εθνική ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2014 και εάν τελικά αναλάβει τον Ολυμπιακό, τότε θα έχει ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Βλάχο.


Ο 50χρονος προπονητής δούλεψε για δύο αγωνιστικές περιόδους στο Παλαιό Φάληρο, όπως και ο Θοδωρής Βλάχος πριν το καλοκαίρι του 2011 αναλάβει τον Ολυμπιακό.


Υπάρχουν κι άλλες ομοιότητες μεταξύ τους. Ο Κραβαρίτης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, ανήκε στην ομάδα που έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2002 στη Βουδαπέστη, εργάστηκε ως βοηθός προπονητής δίπλα στους Βαγγέλη Πάτερο και Θοδωρή Βλάχο, ενώ διετέλεσε και υπεύθυνος των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στις 21 Μάη, γράφαμε για το σενάριο με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Βουλιαγμένης, Χρβόγιε Κόλιανιν, καθώς επίσης και για Έλληνα τεχνικό, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του Κραβαρίτη.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα