Ολυμπιακός - Απόλλων 17-7: Πιστός στο ραντεβού των τελικών

Newsroom
Ολυμπιακός - Απόλλων 17-7: Πιστός στο ραντεβού των τελικών

bet365

Ο Ολυμπιακός από τον προηγούμενο αιώνα βρίσκεται συνεχώς στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά δεν μπήκες σε κίνδυνο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 17-7 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και με 2-1 νίκες εξασφάλισαν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν το «παρών» σε τελικούς του πρωταθλήματος από το 1998. Ο Απόλλων Σμύρνης μετά την ιστορική νίκη του στο Σεράφειο κολυμβητήριο πήγε με τα δικά του όνειρα στον Πειραιά, όμως άντεξε για ένα ημίχρονο.


Ο 3ος ημιτελικός άρχισε με νευρικότητα και κλειστό παιχνίδι στο α' οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει με τους Κολόμβο, Φουντούλη και τον Γαρδίκα να ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Απόλλωνα.


Μετά το παιχνίδι άνοιξε, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να βρίσκουν λύσεις, με τους φιλοξενούμενους με επιθετικές εξάρσεις να προσπαθούν να μείνουν κοντά στο σκορ. Με τα γκολ των Γούνα και Αλαμάνου ο Απόλλων μείωσε σε 4-3, όμως οι Χρυσοσπάθης και Δερβίσης διατήρησαν απόσταση δύο γκολ για τους πρωταθλητές με 5-3 και 6-4.

Οι Μουρίκης και Φιλίποβιτς διεύρυναν τη διαφορά στο 8-4 για τον Ολυμπιακό στην αρχή της γ' περιόδου. Ο Απόλλων με τους Γκουσάροφ και Γωνιωτάκη είχε την τελευταία αντίδραση, μειώνοντας σε 9-7. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε με τα δύο γκολ από τον Γιάννη Φουντούλη να ανοίγουν ένα σερί 8-0, που διαμόρωσε το τελικό 17-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 5-3, 6-0


Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Χρυσοσπάθης 3, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Καβουσάνος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Κίτσος 1, Γκουσάροφ, Βίσκοβιτς, Γούνας 1, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα