Εθνικός - Βουλιαγμένη 7-14: Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος οι «μπέμπηδες»

Newsroom
Εθνικός - Βουλιαγμένη 7-14: Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος οι «μπέμπηδες»

bet365

Η Βουλιαγμένη πήρε τη 2η απαιτούμενη νίκη από τον Εθνικό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Η Βουλιαγμένη πήρε το ζητούμενο από την επίσκεψή της στο «Παπαστράτειο», με τους «μπέμπηδες» να νικούν τον Εθνικό με 14-7 και να προκρίνονται στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών. Εκεί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Ο δεύτερος αγώνας σε αυτό το ζευγάρι θα γίνει την Κυριακή (8/5, 15:00) στο Ποσειδώνιο με τον Πανιώνιο να έχει πάρει την πρώτη νίκη.

Ο Εθνικός για τρία οκτάλεπτα ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στη Βουλιαγμένη, όμως οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, φθάνοντας στο 14-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 3-3, 1-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος 2, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος 1, Χαραλαμπόπουλος, Σάβελιτς 1, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Ιωάννου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 4, Κουρούβανης Ν. 2, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 1, Γιαννάτος.

@Photo credits: INTIME
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα