Πόλο Α1 Ανδρών: Μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά Βουλιαγμένη και Απόλλων Σμύρνης

Newsroom
Πόλο Α1 Ανδρών: Μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά Βουλιαγμένη και Απόλλων Σμύρνης

bet365

Η Βουλιαγμένη και ο Απόλλων Σμύρνης απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Εθνικού και του Υδραϊκού για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.

Η Βουλιαγμένη και ο Απόλλων Σμύρνης πραγματοποίησαν το πρώτο από τα δύο βήματα προκειμένου να βρεθούν στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Η Βουλιαγμένη ήταν εντυπωσιακή στο Λαιμό επικρατώντας του Εθνικού με 17-8, έχοντας για πρώτο σκόρερ τον Μπάμπην Τρούλο με πέντε γκολ. Το επόμενο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (7/5, 17.30) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Αν χρειαστεί τρίτος, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (9/5, 18.00) στον Λαιμό.

Η νικήτρια της σειράς στα ημιτελικά θα παίξει με τη νικήτρια από το ζευγάρι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη σειρά αρχίζει την Παρασκευή (6/5, 20:00) από το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.


Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-2, 3-3, 5-2.

ΝΟΒ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 5, Πάπαριτς, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης 3, Κουρούβανης, Σκουμπάκης 1, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Κωνσταντόπουλος 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος 2, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Δερμιτζάκης 3, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Σάβελιτς, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπάτης.


Άνετα ο Απόλλων Σμύρνης

Στο Σεράφειο κολυμβητήριο ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε τον Υδραϊκό 12-8, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο 3ο οκτάλεπτο όταν οι γηπεδούχοι με ένα επιμέρους 5-1, προηγήθηκαν 11-6. Η σειρά μεταφέρεται το Σάββατο (7/5, 14:30) στο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας, αν χρειαστεί και 3ο παιχνίδι οι ομάδες θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (9/5, 21:00) στο Σεράφειο κολυμβητήριο. Η νικήτρια της σειράς στα ημιτελικά θα παίξει είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με τη Γλυφάδα.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 5-1, 1-2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 2, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης 2, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης 1, Γιάνκοβιτς 3, Φώσκολος 2, Άντζιτς, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα